Vertikalūs pieno aušintuvai MUELLER

Didelė talpa, leidžianti sutaupyti statybos išlaidas

Išskirtinis aušinimas be kompromisų. Augant pieno ūkiams ir jų bandoms ne visada įmanoma šaldytuvą pastatyti patalpoje. Vertikalūs pieno aušintuvai taupo erdvę, todėl tokią pat aukštos kokybės pieno talpą galite pastatyti lauke.

Galima rinktis iš kelių apskardinimo variantų, kad atitiktų jūsų aplinką. Mūsų tvirtos talpos kiekvieną kartą patikimai išsaugo pieno kokybę kurią užtikrina kruopšti plovimo sistema.
 

Ūkininko nauda


Tvirta konstrukcija ir estetinis dizainas derinami vertikaliuose pieno aušinimo rezervuaruose, kurių talpa nuo 12 000 l iki 50 000 l. Rezervuarus lengva sumontuoti kieme, o jų pagrinde yra dideli lazeriu suvirinti garintuvai (pasirinktinai šoniniai garintuvai), kad būtų galima efektyviai aušinti ir greitai plauti atitinkamą šaldytuvą. Tvirta konstrukcija su estetiniu dizainu.

- Riboja statybos išlaidas ir yra lengvai integruojamas su esamais pastatais

- Greitas ir efektyvus aušinimas ir vplovimas optimalioms laikymo sąlygoms.

Pagrindiniai privalūmai


Kadangi šaldytuvas yra lauke ir yra ūkio kraštovaizdžio dalis, siūlome skirtingus pasirinkimus, atitinkančius jūsų individualius poreikius ir pageidavimus; - Pritaikomos apdailos parinktys pagal jūsų ūkį

- Galima pasirinkti tiesioginio išsiplėtimo aušinimo ir ledo vandens aušinimo versijų parinktis, kad atitiktų jūsų ūkį

- Programinė įranga sinchronizuojasi su šaldytuvu, todėl galite stebėti kiekvieną aušinimo etapą

 
Kiekvienam ūkiui tinkamas sprendimas Mūsų vertikalių pieno aušinimo šaldytuvu asortimentas siūlo saugų ir ekonomišką vertingo pieno laikymą. Mūsų ekspertai pasiruošę padėti jums išsirinkti tinkamiausią šaldytuvą jūsų ūkiui.